alkmaar, amsterdam, hilversum, utrecht, haarlem, schagen, beverwijk

Over Bouwservice Bakboord

Bouwservice Bakboord is sinds 2018 dé professionele partner om uw grote of kleine verbouwing of bouwproject mee aan te pakken. Voor particulieren, aannemersbedrijven en andere bouwprofessionals. Wij staan voor een prettige samenwerking, een verzorgd eindresultaat en bovenal: een tevreden opdrachtgever.

Hoe het allemaal begon
Eigenaar Noël Bakboord is van oorsprong elektromonteur – hij haalde zijn diploma in 2006. Daarna ging hij aan het werk en bouwde hij ervaring op bij verschillende aannemersbedrijven. Al snel ontwikkelde Noël zich tot een multi-inzetbare allround-professional in de (ver)bouw.

In 2018 was het tijd voor een nieuwe stap: ondernemen. Zijn missie? Ontzorgen bij iedere klus. Op het vlak van elektra, maar ook als gediplomeerd stucadoor. Ondertussen heeft Noël bovendien een krachtig netwerk opgebouwd; hij werkt samen met een vast team van deskundige en betrouwbare professionals om een verbouwing van A tot Z tot in de puntjes te verzorgen. Of dat nu in een particuliere woning is, in een monumentaal pand of bijzonder object als een kerk, of in appartementencomplexen en grootschalige (nieuw)bouwprojecten.

Benieuwd wat Bouwservice Bakboord bij uw verbouwing kan betekenen?

brandschade, windschade, waterschade, verzekeringswerk, herstelwerkzaamheden, complete verbouwing, onderhoud, timmerwerk, airless verfspuiten
Scroll to Top