alkmaar, amsterdam, hilversum, utrecht, haarlem, schagen, beverwijk

OVER NOËL BAKBOORD

Sinds 2018 is Noël Bakboord de trotse eigenaar van Bouwservice Bakboord. Noël is begonnen als elektromonteur, en heeft later ook een opleiding gedaan tot stukadoor. Na de stukadoorsopleiding heeft hij ruim 8 jaar ervaring op gedaan bij een stukadoorsbedrijf, tot volle tevredenheid van zijn werkgever én de klanten. De diverse aannemersbedrijven waar hij later voor werkte, zagen snel zijn vele kwaliteiten, waardoor hij multi-inzetbaar werd. Zijn werkzaamheden waren hierdoor altijd veelzijdig, van elektra- en stucwerk in gebouwen tot timmer- en restauratiewerkzaamheden van kerken en oude panden. 

Na de helft van zijn leven gewerkt te hebben voor verschillende werkgevers, vond hij het tijd voor een volgende stap. Met Bouwservice Bakboord wil Noël zijn klanten volledig ontzorgen bij hun verbouwing. Met de kennis en vaardigheden die hij heeft én zijn uitstekende netwerk binnen de bouwbranche, weet hij elke klus van begin tot eind te klaren.

brandschade, windschade, waterschade, verzekeringswerk, herstelwerkzaamheden, complete verbouwing, onderhoud, timmerwerk, airless verfspuiten
Scroll to Top