alkmaar, amsterdam, hilversum, utrecht, haarlem, schagen, beverwijk

Zakelijke markt

Het team van Bouwservice Bakboord hielp – naar volle tevredenheid – al vele particuliere klanten bij hun verbouwing of renovatie. We staan bovendien ook klaar voor de zakelijke klant. 

Bijvoorbeeld voor:

  • Ondernemers die hun bedrijfspand, magazijn of kantoorruimte gaan verbouwen;
  • Aannemersbedrijven of bouwbedrijven met grootschalige renovatieklussen in appartementengebouwen, winkelcentra, supermarkten of bijzondere objecten zoals kerken en (andere) monumentale panden;
  • Woningcorporaties en VVE-beheerders die (groot) onderhoud willen plegen aan koopwoningen of huurwoningen in woonwijken of appartementencomplexen, of juist aan de algemene ruimtes en voorzieningen zoals galerijen, trappenhuizen en kozijnen.

Wij werken met een klein kernteam en hebben daarnaast een sterk netwerk opgebouwd. Dat maakt ons een allround bouwservice, multi-inzetbaar voor uiteenlopende werkzaamheden. Van het grove sloop- en (ver)bouwwerk, tot een nette, zorgvuldige afwerking.

Vast aanspreekpunt
Als zakelijke opdrachtgever of aannemer heeft u één vast aanspreekpunt: Noël Bakboord. Hij is de eigenaar van Bouwservice Bakboord en tevens een kundig professional met jarenlange ervaring als elektromonteur, stucadoor en veelzijdig vakman. Wij sturen onze eigen onderaannemers aan, zodat u daar geen omkijken naar heeft. En bovendien werken we gemoedelijk samen met uw eigen team en de andere aannemers waar u mee samenwerkt.

Duurzaam samenwerken
Voor onze zakelijke klanten willen wij een stabiele partner zijn, voor de lange termijn. Daarom investeren wij in duurzame samenwerkingen. Wij denken graag met u mee. Ons kundige team is betrouwbaar en komt afspraken na. Een abonnement of onderhoudscontract behoort tot de mogelijkheden bij Bouwservice Bakboord. 

KENNISMAKEN?

Kom gerust een kop koffie drinken. De deur van ons kantoor in Alkmaar staat voor u open. Uiteraard komen wij ook graag naar u toe om uw wensen te bespreken, eventueel direct op de projectlocatie. Wij zijn actief in het hele land.

Scroll to Top